vrijdag 8 januari 2016

Illegale moslim-immigranten zijn géén verrijking


Om je kapot te ergeren! Lodewijk Asscher die bij Eva Jinek op televisie zegt dat “we gebruik moeten maken van de kennis die asielzoekers meenemen uit hun eigen land.” Asscher deed er nog een schepje bovenop door te beweren dat illegale immigranten over het algemeen “een grote ondernemingsgeest” bezitten en dat “we daar in Nederland gebruik van moeten maken”. 

Met die ‘grote ondernemingsgeest’ mochten wij onlangs nog uitgebreid kennismaken. Tijdens Oud op Nieuw werden in verschillende steden in Duitsland (maar ook in andere Westerse landen) massaal blanke vrouwen aangerand, verkracht en beroofd door grote groepen islamitische asielzoekers. Ware ondernemers. Ze weten van aanpakken. Of dit het aanpakken iswaar wij in het Westen op zitten te wachten is een andere vraag.

Maar Asscher vindt dat wij hier in Europa van hun kennis en ondernemingslust gebruik moeten maken. Hoe ver ben je dan van het padje af?

En kennis? Welke kennis? Persoonlijk zou ik werkelijk helemaal niets kunnen bedenken, dat ik zou willen of kunnen leren van de achterlijke woestijncultuur waar deze Arabische asielzoekers vandaan komen. Ze hanteren een normen- en waardenstelsel dat wij, als fatsoenlijke Westerlingen, al 500 jaar achter ons hebben gelaten, als het niet langer is. Wij hebben als beschaving een ontwikkeling doorgemaakt. Zij niet. Wie probeert Asscher hier voor de gek te houden?

Hij vindt ook dat “bij binnenkomst moet worden gekeken naar de capaciteiten van asielzoekers”. “Als je weet wat iemand kan en er zijn vacatures, bijvoorbeeld in de techniek, zorg er dan voor dat ze naar gemeentes worden gestuurd waar die vacatures openstaan”, zo stelt hij. Twee dingen daarover. Ten eerste bestaat er momenteel al een hoge werkloosheid in Nederland. De huidige werklozen zullen door de massale instroom van illegale migranten alleen maar moeilijker aan een baan komen. En ten tweede, waarom reizen die asielzoekers zo ver van huis en benutten ze hun talenten niet in eigen land of regio? Daar moet immers nog ontzettend veel opgebouwd worden, of daar is in een oorlog een vijand te bestrijden. Dat Nederland hen ‘voor eigen gewin’ zou kunnen inzetten (waarin ik overigens niet geloof) is moreel verwerpelijk. De voorstellen van Asscher raken dan ook kant nog wal. Uit historische cijfers blijkt bovendien dat slechts ongeveer eenderde van asielzoekers die tussen 1995 en 1999 naar Nederland kwamen inmiddels een baan heeft. Kortom: de rest heeft een uitkering of zit in de bijstand. Willen wij er daar nóg meer van? Nee, daar willen wij er niet nóg meer van!

Maar de ergernis is niet voorbij, want Asscher beweert “te geloven dat eenderde van de migranten laagopgeleid is, eenderde middelopgeleid en eenderde hoogopgeleid.” Dit is ongegeneerd en ongefundeerd wensdenken. Het mist elke binding met de realiteit. Ik schat Asscher in als een intelligent man. Hij zit hier dus gewoon willens en wetens de zaak voor te liegen. Zijn voorstelling van zaken zuigt big time.  Ook het feit dat asielzoekers drie keer zo vaak met criminele activiteiten bezig zijn dan inheemse Nederlanders brengt hem niet van zijn stuk. Dat komt allemaal door beleidsfouten uit het verleden. Dat gaat vanaf nu allemaal goed komen. Gelooft u het?

Nee, meneer Asscher, het gaat niet meer goedkomen. Die illegale moslim-migranten zijn geen verrijking voor Nederland. Ze zijn geen verrijking voor Europa. Ze zijn nergens een verrijking. We hebben ze ook niet nodig en we kunnen niks van ze leren. We kunnen ze missen als kiespijn. We hebben er nu al meer dan genoeg van in Nederland en Europa.

Laten we eerst alle inspanning richten op het opvoeden van de islamitische migranten die hier reeds zijn. En als ze zich niet willen aanpassen aan de Westerse maatstaven, als ze zich niet willen schikken naar ons secularisme, dan donderen ze maar op naar het land waar ze vandaan kwamen. Liefst zover mogelijk hier vandaan.

Percolator, voor al uw sterke koffie

1 opmerking:

  1. Nederland en ook Europa is verdeeld in drie groepen. Islamisten, Socialisten en Rechtsdenkenden, die meestal worden weggezet als nazi's. Zolang Europese Unie nog steeds een meerderheid van socialisten in de regering heeft zitten, zoals bijvoorbeeld: Merkel, Cameron, het duo Samson/Rutte enzovoorts, zal de toestroom alleen maar verder toenemen. Landen als Zweden en Denemarken, die dreigen hun grenzen te sluiten krijgen uitbranders van de EU, want in hun ogen is dat niet humaan. Dat een land als Zwitserland zich totaal nergens mee bemoeit wordt gezien als neutraal. Laatst genoemd land heeft dus als een geïsoleerde staat wel zijn regeltjes, en zegt duidelijk dat er genoeg moskeeën zijn, en dat er dus een stop komt op het bouwen ervan. Niemand hoor je er over. De EU is oorverdovend stil. Is het dan niet eens tijd om als rechtgeaarde Nederlander te denken: "We stappen uit de EU?". Wordt het niet eens tijd om onder het socialistische juk uit te komen? Als rechts nergens in de EU aan de macht kan komen om deze tsunami, die Wilders heeft voorspeld te vermijden of een halt toe te roepen, dan heeft de EU over een paar jaar geen bestaansrecht meer, en dan zijn de landen die behoren tot de EU een kalifaat van de Arabische wereld verworden, en heet het dan Eurabië. En dat dank zij de links denkende gütmenschen, ofwel de socialisten.

    BeantwoordenVerwijderen